Succesvol WK voor het Nederlands Team

Na het succesvolle WK Jeugd (3e plaats) en het WK Vrouwen (laatste 16) hebben de Nederlandse Mannen de kwartfinale behaald in een prachtig toernooi. In een spannende wedstrijd moest Nederland helaas zijn meerdere erkennen in thuisland Spanje. De spanjaarden wonnen met 13-9.

Het was een waar historisch resultaat! Nooit eerder wisten de mannen de kwartfinale te behalen op een WK. Namens Nederland namen Kees Koogje, Essa Agzoul, Joey van Doorn en Ali Doualeh deel. Het team werd begeleid door coach Wim Boluijt.

Na het WK Jeugd en WK vrouwen stond er een feestelijk onthaal klaar op het vliegveld. Voorzitter van de NJBB Lieke Vogels was daarbij aanwezig en ging met beide equipes op de foto. 

Felicitaties

Wij willen alle teams en deelnemers feliciteren met hun behaalde plaatsen op het WK. Het is een prachtig WK geworden voor Nederland. Tijdens het bezoek van deze wedstrijden in Santa Susanna hebben wij inspiratie op kunnen doen voor het EK 2022 in ‘s-Hertogenbosch. We kijken hier al naar uit en hopen dat het team daar net zulke resultaten kan behalen!