Skip to content

’s-Hertogenbosch

Wie ‘s-Hertogenbosch binnenstapt waant zich in een historisch decor. Middeleeuwse panden met trapgevels, knusse straatjes en monumenten kenmerken het straatbeeld. Combineer dat met de bourgondische en gastvrije sfeer en je snapt waarom het heerlijk vertoeven is in ‘s-Hertogenbosch.

Welkom in ’s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant.

Welkom in de Cultuurstad van het Zuiden

Welkom in een eeuwenoude binnenstad vol historische steegjes. Welkom bij rauwe industriële hotspots op de Tramkade. Op de Binnendieze in een bootje onder de huizen door. Bij de mooiste exposities in Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch.

Welkom in de vele restaurants in de Korte Putstraat en de gezellige cafés in de Uilenburg. Bij het internationale Theaterfestival Boulevard en bij Jazz in Duketown. In de geboorteplaats van Jheronimus Bosch, de stad van ontmoeting.

Wij heten je van harte welkom in de stad waar elke dag wat cultureels te beleven valt: het gastvrije en Bourgondische ’s-Hertogenbosch. Cultuurstad van het Zuiden.

De CEP EK Petanque past in de lijn van evenementen en ontvangsten die de gemeente in haar historische binnenstad op heel bijzondere wijze kan faciliteren. Daar zien de stad én haar inwoners erg naar uit. We zien naar u uit!

Naast een bezoek aan dit EK valt er ook op andere vlakken genoeg te beleven in ’s-Hertogenbosch. Kijk op www.visitdenbosch.nl voor uitgebreide informatie.

Shoppingroutes – De Bossche Zomer 2022

Kom met je vrienden en familie gezellig shoppen in ‘s-Hertogenbosch! De Bossche Zomer 2022 ontwikkelde drie bijzondere shoppingroutes die jou helpen het maximale uit een dagje stad te halen:

Shopping route 1 – Gezellig shoppen met vrienden & familie

Shopping route 2 – Op zoek naar iets speciaals?

Shopping route 3 – Dit is Den Bosch!

Benieuwd wat er nog meer te doen in ’s-Hertogenbosch deze zomer? Kijk op www.debosschezomer.nl

Play Video