Skip to content

Partner worden

Partnership

Tijdens de CEP EK Petanque zijn de ogen van de hele internationale Petanque wereld gericht op ‘s-Hertogenbosch. Top teams strijden voor de Europese titel. Maar er wordt ook gestreden voor maatschappelijke impact. Wij geloven dat de CEP EK Petanque en bijbehorende side-events mensen samen kunnen brengen en daarmee een belangrijke bijdrage kunnen leveren in het terugdringen van eenzaamheid, bovendien is petanque een laagdrempelige sport voor mensen die anders niet aan sport en bewegen toekomen.

Als partner kunt u bijdragen aan het terugdringen van de eenzaamheid en het ondersteunen van een topsportevenement. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor partnership met de CEP EK Petanque 2022. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bekijk dan onze partnership brochure via onderstaande knop. 

Expozone op de parade

Tijdens de CEP EK Petanque 2022 op de parade in ‘s-Hertogenbosch zijn er verschillende manieren om uw bedrijf of product te presenteren naar bezoekers en deelnemers. 

Op de parade zal een Expozone aanwezig zijn. Het is mogelijk om een stand te huren in deze Expozone en op deze manier het publiek kennis te laten maken met uw bedrijf of product. Via onderstaande knop is het aanvraagformulier te vinden voor een stand in de Expozone. 

Play Video